A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Фестиваль «Перспектива» має таланти» в Таврійській ОТГ

Дата: 26.10.2018 18:02
Кількість переглядів: 1094

Діти – це майбутнє будь-якої нації, будь-якої держави, адже саме з них починається усе на світі.

25 жовтня 2018 року відбувся фестиваль художньої самодіяльності серед учнів КЗ «НВК «Перспектива», Таврійської та Юрківської філії. Він став справжньою феєрією дитячої творчості та щасливих посмішок. Фестиваль проходив в Таврійському сільському будинку культури.

Учасники фестивалю «Перспектива» має таланти» виступили у таких номінаціях: I – образотворче мистецтво; II – вокальний жанр; III – художнє читання; IV – хореографія.

Критерії оцінювання:

У номінації «образотворче мистецтво» - майстерність та якість виконання, художній рівень та індивідуальність, оригінальність, композиційна досконалість.

У номінації «вокальний жанр» - виконавча майстерність - відчуття стилю, оригінальність; техніка виконання – сила голосу, рівень складності, відчуття ритму, вміння користуватися мікрофоном; артистизм – контакт з глядачем, вміння подати твір; імідж – самовираження, костюм, реквізит; сценічна витримка – вміння показати свої здібності.

У номінації «художнє читання» -  відтворення емоційної насиченості твору, виразність, рівень артистизму та мовленнєва вправність.

У номінації «хореографія» - техніка виконання, синхронність, музичність, рівень підготовленості; рівень складності виконання постановки; креативність, унікальність задумки сюжету; артистизм, харизматичність виконання, манера, стиль.

Усі маленькі артисти, що радували своїми виступами цього дня були нагороджені грамотами та солодкими подарунками, а ті зірочки, котрі не зайняли призові місця були відзначені подяками за участь у фестивілі.

Діти Таврійської громади вже неодноразово доводили, що талановиті діти – талановиті у всьому! Це і музиканти, танцюристи, спортсмени, і майбутні артисти. І саме в цей день усі мали змогу в  цьому переконатись.

Кажуть, що талант завжди родом із дитинства. І що кожна людина народжується із зернятком у руці. Тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. Такі таланти ростуть саме в фліях та опорній школі Таврійської громади.

Важко описати, що таке щастя. Це, напевне, той стан душі коли  світ навколо  в найяскравіших кольорах і посмішка не зникає з обличчя. Як приємно робити щасливим інших, дарувати своє добро, допомагати і просто усвідомлювати, що в наших власних силах зробити своє життя і життя інших хоч трішки кращим. 

Підводячи підсумок хочеться наголосити на тому, що саме участь в таких фестивалях допомагає дітям реалізувати свої здібності, популяризувати національні культурні традиції, обмінюватися творчим досвідом, створювати атмосферу дружби і взаєморозуміння.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора