A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

ПЕРШЕ ГРУПОВЕ ЗАНЯТТЯ З ПІЛАТЕСУ В ГРОМАДІ!!!

Дата: 23.10.2018 11:33
Кількість переглядів: 1097

Продовжується набір на групові тренування з фітнесу, пілатесу. Графік тренувань: понеділок, четвер о 16.00 годині.

КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» - це місце, де своє дозвілля проводять не тільки діти, а з недавніх пір і їх батьки.

22 жовтня на базі Таврійського сільського будинку культури відбулося перше групове заняття з пілатесу, де кожний із присутніх знайшов заняття для душі і отримав задоволення від спорту.

Якщо вам не вистачає мотивації самостійно займатися спортом, спробуйте записатися на групові фітнес-класи, і результат не змусить вас довго чекати.

Ніщо так не стимулює до активної фізичної діяльності, як групові заняття. Це велика потужна енергетика і заряд позитивних емоцій! І головне, Ви – частина цього процесу! Групові програми – це унікальне поєднання найпопулярніших комплексних вправ у розкладі кожного заняття. Ми пропонуємо вам декілька форматів групових програм, серед яких пілатес,  фітнес, стрейчінг.

Групові заняття подарують Вам не лише відмінну фігуру, але і забезпечить приплив бадьорості, енергії і гарного настрою на весь день!

Всі заняття проходять захоплююче весело і під музику!

Приходячи в перший раз, не турбуйтеся на рахунок того, що ви не зможете швидко освоїти всі рухи, і будете не встигати виконувати вправи, Вам буде надана увагу тренера, і ви швидко увіллєтеся в інтенсивність тренування.

Прийшовши до нас на одне заняття, ви обов’язково захочете повернутися знову. 

КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» – це місце вашої сили, отож запрошуємо всіх, хто має бажання бути здоровим та красивим.

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора