A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

«Покровський ярмарок»

Дата: 08.10.2018 14:35
Кількість переглядів: 769

06 жовтня 2018 року у Запоріжжі відбувся традиційний «Покровський ярмарок», де Оріхівський район вітав усіх присутніх зі святом.

Цього року ярмарок був особливий тому, що Оріхівський район представляли п’ять об’єднаних територіальних громад, а саме: Малотокмачанська, Таврійська, Преображенська, Комишуваська та Оріхівська ОТГ.

Покровський ярмарок-2018 розтягнувся на кілька кілометрів уздовж Набережної магістралі. Кожен зміг знайти тут розваги на свій смак, побачити виступи творчих колективів, скуштувати смаколиків та просто придбати сільськогосподарську продукцію та продовольчі товари.

Таврійську громаду представляв  вокально-інструментальний ансамбль «Креатив», який не залишив байдужими серця гостей та виконав сучасні кавер-версії пісень, за що глядачі дякували бурхливими оплесками та гарячими танцями.

Колектив КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Таврійської сільської ради дякує сільському голові Миколі Свириденку за чудову змогу представляти Таврійську ОТГ та за великий досвід,  отриманий на Покровському ярмарку.

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора