A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Державна фіскальна служба України інформує

Дата: 02.10.2018 14:57
Кількість переглядів: 907

Юліана Козаченко: "Запорізькі платники податків отримали 38,5 тисяч електронних ключів"

 

Популярність електронних сервісів фіскальної служби дедалі зростає, тож все більше користувачів звертаються за отриманням ключів електронного підпису, які дають доступ до Електронного кабінету платника податків.

З початку року до Акредитованого центру сертифікації ключів ДФС звернулись понад 13 тисяч запоріжців, які отримали 38,5 тисяч електронних ключів.

Як зазначила в. о. начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області Юліана Козаченко, лише у вересні пункти реєстрації користувачів прийняли 1,4 тисячі клієнтів, яким безкоштовно було видано 4,5 тисячі ключів електронного цифрового підпису. В середньому кожного дня у Запорізькій області електронні ключі отримують близько 80 користувачів.

Керівник фіскальної служби регіону підкреслила, що цифровий підпис надає доступ платникам до багатьох податкових он-лайн сервісів, зокрема отримання довідок, подання декларацій, перегляд інформації з реєстрів та електронних систем тощо.

Більше інформації про роботу Акредитованого центру сертифікації ключів, його регіональних відділень, особливості отримання ЕЦП для різних категорій користувачів можна дізнатись на офіційному інформаційному ресурсі АЦСК ІДД http://acskidd.gov.ua.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Центр сертифікації електронних ключів ДФС України

Спікер: Начальник ГУ ДФС

 

Олексій Мужев: «Запорізькі митники встановили 330 правопорушень на 147 мільйонів гривень»

 

За вісім місяців 2018 року співробітники Запорізької митниці ДФС виявили 330 порушень митного законодавства України на суму 147,3 мільйона гривень. Торік за цей же період було викрито 291 правопорушення на значно меншу суму – 27,7 мільйона гривень. Про це повідомив очільник митниці Олексій Мужев.

З початку року фахівці Запорізької митниці ДФС розглянули 181 справу про порушення митних правил, за результатом яких на правопорушників накладено майже 10 мільйонів гривень штрафних санкцій. Судові органи винесли рішення по 63 справам про конфіскацію предметів правопорушень загальною вартістю 940 тисяч гривень та застосування санкцій на суму 552 тисячі гривень.

Окрім боротьби з контрабандою та митними правопорушеннями Запорізька митниця ДФС під час оформлення імпорту та експорту товарів сприяє дотриманню прав інтелектуальної власності, захисту авторських та суміжних прав правовласників.

Лише у серпні відбулось 19 призупинень митного оформлення товарів, які потенційно містили об'єкти права інтелектуальної власності. Основна номенклатура таких товарів складалася з предметів одягу відомих світових брендів, запасних частин до промислового обладнання, цифрової техніки тощо.

Після отримання листів від осіб, уповноважених представляти інтереси власників прав на знаки для товарів і послуг та промислових зразків, митне оформлення зазначених товарів було завершено.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Боротьба з контрабандою та митними правопорушеннями

Спікер: Начальник Запорізької митниці ДФС

 

 

 

 

Українка намагалась вивезти до Туреччини незадекларовані предмети старовини

 

У четвер 27 вересня у міжнародному аеропорті м. Запоріжжя під час митного оформлення рейсу "Запоріжжя-Стамбул" у пасажирки було виявлено старовинні монети, медалі та ніж із кістки моржа.

Громадянка України обрала для проходження "зелений коридор", де контроль здійснюється у спрощеному порядку, тобто без заповнення митної декларації. Проте після перетину "білої смуги", співробітники Запорізької митниці ДФС виявили у ручному багажі жінки 60 старовинних монет з металу білого кольору та 4 частини старовинних монет з металу білого кольору, а також ніж для розрізання паперу з піхвами із кістки моржа та 3 медалі. При цьому, пасажирка не мала при собі жодних дозвільних документів та експертних висновків мистецтвознавця, необхідних для їх перевезення. За даним фактом складено протокол про порушення митних правил, предмети тимчасово вилучені.

 Зазначимо, що обмеження до переміщення через митний кордон України предметів старовини регламентується ст. 373 МКУ, Закону України від 21 вересня 1999 року №1068 "Про вивезення, ввезення та повернення культурних цінностей" та Інструкцією про порядок оформлення права на вивезення, тимчасове вивезення культурних цінностей та контролю за їх переміщенням через державний кордон України, затвердженою наказом Міністерства культури і мистецтв України від 22 квітня 2002 року за № 258.

 

Головне управління ДФС у Запорізькій області

ТЕМА: Боротьба з контрабандою та митними правопорушеннями

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора