A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Святковий концерт до Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана «Ви людські долі світлими робили і відкривали їм щасливе майбуття»

Дата: 02.10.2018 11:15
Кількість переглядів: 1420

01 жовтня працівники комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту» Таврійської сільської ради за підтримки Таврійської філії, опорної школи КЗ «НВК «Перспектива» та учасників художньої самодіяльності Центру культури подарували людям похилого віку надзвичайне свято.

Наймолодше покоління від щирого серця вітало всіх присутніх з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана – свято тих, чия самовіддана праця, мужність і терпіння стали основою нинішнього благополуччя нашої країни! Тих, кому довелося багато пережити: битися за свободу рідної землі, відновлювати зруйновані міста і села в післявоєнні роки. Ви знову будували заводи і школи, вирощували хліб, вкладали сили і душу у виховання дітей, передаючи їм кращі людські якості, любов до своєї країни.

Зі словами привітання звернувся сільський голова Микола Свириденко, голова ветеранської організації Таїса Тітова та член ветеранської ради Микола Шамрицький.

В Таврійській громаді цей день став символом єдності і спадкоємності поколінь, прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за внесок у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.

Ви, люди старшого покоління, – джерело народної мудрості. Ваш практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція повинні стати взірцем для підростаючого покоління.

Дорогі наші ветерани та мешканці старшого покоління! У цей святковий день прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено Вами заради нашого майбутнього. Бажаємо Вам міцного здоров’я, довгих років життя, наповнених яскравими і щасливими подіями. Нехай близькі люди завжди оточують Вас турботою і теплом!

 

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора