A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

«Я тобі розповім, дитино…»

Дата: 17.09.2018 14:00
Кількість переглядів: 1165

Сьогодні через багато років після визвольних боїв, серед безліч справ вдячні нащадки минулих і прийдешніх поколінь пам’ятають про всіх тих, хто визволяв нашу землю, хто пройшов війну.

17 вересня 2018 року минає 75 років з Дня визволення с. Юрківка від фашистських загарбників. На знак вдячності живим воїнам-визволителям та вічної пам’яті про загиблих героїв велика родина Юрківської філії НВК «Перспектива» спільно з КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Таврійської сільської ради провели урочистості «Я тобі розповім, дитино…», що відбулися біля пам’ятника загиблим воїнам-односельцям.

Біля пам’ятного місця зібралися учасники Другої світової війни, ветерани, діти війни, учасники операції об’єднаних сил, учнівський, вчительський колектив, апарат сільської ради та жителі громади.

Сільський голова Микола Свириденко привітав учасників великого збору з 75-ю річницею визволення від нацистських окупантів. Закликав молоде покоління бути гідними своїх предків, які вибороли їм право на життя. Побажав Таврійській громаді та всім присутнім добра, міцного здоров’я, благополуччя і достатку в сім’ях.

Також до присутніх звернулися  в.о. старости с. Юрківка Кирило Глебенко та голова ветеранської організації Катерина Назаренко, побажавши мирного неба над головою і закликали берегти в пам’яті ратний подвиг своїх предків.

Хвилиною мовчання, покладанням квітів до памятника усі присутні вшанували пам’ять визволителів. Схилімо голови перед світлою пам’яттю усіх полеглих їх подвиг житиме у віках! Він безсмертний.

 

 

Фото без опису

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора