A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

«Відродили державність, відновили незалежність, захистимо свободу»

Дата: 27.08.2018 16:04
Кількість переглядів: 2021

«Відродили державність, відновили незалежність, захистимо свободу»

 

23 серпня в Таврійській громаді відбувся цикл культурно-мистецьких заходів із відзначення 27-ї річниці незалежності України: урочисто-святковий концерт «Відродили державність, відновили незалежність, захистимо свободу», ігрова розважальна програма для дітей, молодіжна дискотека.

На урочисто-святковому концерті з вітальними словами до жителів та гостів Таврійської громади звернулися: сільський голова Микола Свириденко та в.о. старости с. Юрківка Кирило Глебенко.

Микола Свириденко зазначив, що в історії українського народу є події, які мають надзвичайне значення і не втратили своєї актуальності по сьогоднішній день. Однією з таких подій є День проголошення незалежності 1991 року. Це свято – привід для кожного відчути себе молодим та сповненим енергії й бажання до праці для процвітання Таврійської громади, а отже – для України. Адже Україна – це всі ми, тому День незалежності – не лише державне свято, але й особисте свято для кожного з нас, бо тільки у самодостатності та достатку кожного громадянина полягає сила і незалежність держави, так як незалежність – це відчуття власної самоповаги, можливість реалізувати свої здібності й плани.

Дякуємо спонсорам Трюхану А.Г., Коваленку О.А., Девятку В.Ю.,  які подарували три м’ячі для тренувань в спортивному залі. В ході свята всі охочі мешканці мали змогу скуштувати юшку та плов.

На святі для дітей була проведена ігрова-розважальна програма, яка була організована працівниками КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту». Усі конкурсні завдання мали на меті виховувати почуття патріотизму, національної гордості, любові до рідного краю, формувати переконання у нетлінності духовних скарбів народу, повагу до символів України. Учасники були завзятими, сміливими, креативними та звісно ж швидкими – адже саме цього вимагали правила.

Гарного настрою всім присутні додав святковий концерт, який підготували талановиті солісти, танцюристи та колективи Таврійської громади.
Завершився захід молодіжною дискотекою за підтримки вокально-інструментального ансамблю «Креатив».

Шануймо цей день в нашій історії. Поважаймо здобутки наших попередників, бо саме завдяки їхній жертві ми живемо в незалежній, самостійній, соборній державі.

 

 

 

 

За інформацією 

КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» 

Таврійської сільської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора