A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

95-річчя Оріхівського району

Дата: 22.08.2018 13:43
Кількість переглядів: 1854

21 серпня 2018 року в комунальному закладі «Оріхівський центральний будинок культури» відбувся святковий захід щодо відзначення 95-річчя Оріхівського району.

П’ять об’єднаних територіальних громад – сила, слава і міць району, саме в цей день ми зібралися разом, щоб показати, що в єдності наша сила, адже кожен з нас хоче бачити наші громади сильними і процвітаючими, а їх мешканців – щасливими та заможними.

Усіх присутніх зі святом привітали: голова Оріхівської районної державної адміністрації Проценко М.Г., голова Оріхівської районної ради Дудніченко К.В., голова Оріхівської ОТГ  Герасименко С.М., голова Комишуваської ОТГ  Карапетян Ю.В., голова Преображенської ОТГ  Сідун В.А., представник Малотокмачанської ОТГ  Шевченко Р.О., голова Таврійської ОТГ Свириденко М.О.

Сільський голова Микола  Свириденко побажав Оріхівському району єдності  сили і процвітання .

Грамотами Оріхівської районної державної адміністрації та Оріхівської районної ради за вагомий особистий внесок у розвиток району нагороджені мешканці Таврійської громади: Скубіна Олена Василівна, Касьян Інна Василівна, Старосвітський Олександр Миколайович, Прус Олександр Васильович.

Кожна громада приготувала на свято яскраві номери.

Таврійську громаду представили колективи: солістка Юля Пилявська разом з танцювальним колективом «Ритм»,  вокально-інструментальний ансамбль «Креатив»   КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту», аматорський хор Таврійського будинку інвалідів та ведучі Ганна  Литвиненко і Євген  Носенко.

Кожна з громад це перлинка, яка складає в намисто Оріхівський район. І хай кожен з нас пам’ятає , що ми – спадкоємці багатств нашої землі, ратної трудової слави батьків і дідів. Велична та багата Україна своїми талантами, культурним надбанням, що передається з покоління в покоління протягом багатьох століть, і наш священний обов’язок зберігати це багатство і ділитися ним.

 

 

 

За інформацією 

КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» 

Таврійської сільської ради

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора