A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Свято Маковія

Дата: 15.08.2018 15:46
Кількість переглядів: 1082

14 серпня православні українці святкують Медовий Спас, або Маковія. У народі його із прадавніх літ відмічають як свято врожаю. Ми збираємо дари землі і дякуємо Всевишньому за його ласку до нас. Це свято сіє в серцях  радість і добробут, наближує нас одне до одного, згуртовує духовно, щоб ми були єдині.

З нагоди цього свята в КЗ ''Центр культури, дозвілля та спорту'' відбулося неординарне та незвичайне засідання любительського об'єднання, на якому присутні ознайомилися з походженням цього свята, його звичаями, традиціями та рецептами приготування обрядової  їжі ''шулики''. Приємним сюрпризом стало те, що не домовляючись заздалегідь, у кожного був особистий творчий підхід до цього свята: хто віршем, хто піснею, хто стравою…  

Підводячи підсумки чудово проведеного часу, ми визначились, що сьогодні є дуже багато проблем, але в єднанні, спільно ми можемо їх розв`язати.
Бажаємо всім міцного здоров`я, миру та злагоди, достатку, процвітання Вашої родини та оселі. А понад усе, щоб від сьогодні у Вашому серці завжди була справжня єдність.

Хай цей день запам’ятається нам усім вабливим ароматом запашного меду та пухкої макової випічки, а думки очистяться від негативу і тривог.

 

 

 

За інформацією

 

КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту»

 

Таврійської сільської ради

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора