A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

«Хай завжди буде сонце» у Таврійській громаді

Дата: 01.06.2018 16:06
Кількість переглядів: 1453

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей!

Діти – це найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Це найкраще, що є на нашій планеті. Їх сміх робить людей щасливішими, добрішими.

01 червня 2018 року на ганку Таврійського сільського будинку культури КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» відбулося справжнє розважально-ігрове дійство – свято з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей «Хай завжди буде сонце».

До святкування приєднались діти з батьками. Концертна програма була різноманітна і насичена, вокальні номери перепліталися з танцювальними.

З Днем захисту дітей дітвору та дорослих привітав сільський голова Микола Свириденко, який побажав усім миру, добра, благополуччя та щоб мрії всіх наших дітей втілилися в життя, щоб діти були здоровими, щасливими та успішними. 

Програма свята складалася з цікавих та захопливих розважальних заходів. Це розважальна фізкультхвилинка, малюнок на асфальті, акція                             «Міняю кульку на віршик», малюки із захопленням не тільки декламували вірші, а й розповідали про свої улюблені казочки, співали веселі пісні і навіть самі хоробрі подарували імпровізований запальний танок, за що отримали яскраві, різнокольорові повітряні кульки.

Усі присутні ознайомились з викладкою літератури, яку представили бібліотекарі Таврійської сільської бібліотеки і запропонували дітям під час літніх канікул завітаи до бібліотеки та провести літо під девізом: «Ні дня без книги!».

Діти з великим задоволенням приймали участь у веселих змаганнях де отримували довгоочікувані призи, а найщиріші оплески звучали дорослим, які на деякий час уявили себе малюками та віддались запальним іграм та танцям. У конкурсі малюнок на асфальті діти яскравими кольорами малювали малюнки на літню тематику. Дзвінкий сміх і веселощі лунали навкруги.

А скільки радості та щастя було в очах дітей та дорослих коли в кінці всі стали на запальний ФЛЕШМОБ.

Щасливі, радісні, задоволені обличчя дітей – це результат проведених цікавих заходів, хвилини незабутнього спілкування, мить теплих усмішок та промінчиків добра, які подарували працівники КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» з керівником Ганною Литвиненко.

Ми впевнені, що саме в Таврійській громаді ростуть майбутні талани, співаки, танцюристи, декламатори, артисти та самі найкращі діти!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора