A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Культурно - мистецька акція "Запорізькі обереги"

Дата: 07.05.2018 13:16
Кількість переглядів: 744

06 травня 2018 року комунальний заклад «Центр культури, дозвілля та спорту» Таврійської сільської ради Оріхівського району Запорізької області на чолі з керівником Литвиненко Ганною Олександрівною взяв участь у проведенні культурно-мистецької акції «Запорізькі обереги», в рамках фестивалю «Історія. UA» у м. Запоріжжі на площі КЗ «Запорізька обласна універсальна наукова бібліотека» ЗОР.

Мета акції - збереження популяризації та розвитку декоративно-прикладного мистецтва та встановлення творчих стосунків між творчими об’єднаннями та самодіяльними майстрами.

Крізь десятки поколінь народні майстри зберігали для нас, своїх нащадків, безцінний скарб декоративно-прикладного мистецтва. Продовжуючи славні традиції українського народу, майстри Таврійської громади і сьогодні відроджують та розвивають народне мистецтво і намагаються передати у спадок дітям і молоді свої знання, досвід, майстерність.

КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» представив унікальні вироби народного мистецтва широкому загалу відвідувачів акції. У виставці брали участь майстри народного мистецтва Таврійської громади, а саме:

Гейко Олександр Олександрович, Онищенко Ольга Валеріївна, Трюхан Світлана Вікторівна, Світлицька Наталя Миколаївна, Агапова Людмила Станіславівна та майстри КУ «Таврійський будинок інвалідів» ЗОР.

За участь в обласній культурино-мистецькій акції «Запорізькі обереги» в рамках фестивалю «Історія. ua» КУ «Обласний методичний центр культури і мистецтва» ЗОР висловив та нагородив Подячним листом гурток прикладного та декоративного мистецтва «Дивосвіт», керівник - Глебенко Таміла Василівна, та КУ «Таврійський будинок інвалідів», ЗОР директор – Старосвітський Олександр Миколайович.

 

 

 За інформацією

КЗ «Центр культури,дозвілля та спорту»

Таврійської сільської ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора