A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Виховний захід "Казкові герої у нас в гостях"

Дата: 12.04.2018 10:05
Кількість переглядів: 996

6 квітня в КЗ "НВК" Перспектива" відбувся виховний захід для учнів 1-7 класів "Казкові герої у нас в гостях", який провела бібліотекар Баранова В.Г.

Слово... Мова... Книга... Без них неможливо уявити нашого життя. Про це ми не раз згадуємо на наших виховних заходах. Доводимо учням, що просте українське слово несе людям Добро, Правду, Істину.
Свято казки пройшло цікаво, змістовно, весело. Ведуча та актори закружляли глядачів у нескінченному калейдоскопі дитячих казок, загадували загадки, а учні третього класу зачитали напам’ять до уваги шкільної родини байки Леоніда Глібова та багато іншого. Учні шостого та п’ятого класів перевтілилися у справжніх казкових героїв, які зачарували своєю зовсім недитячою грою та різнобарвними костюмами. Учні п’ятого класу подарували глядачам чудову пісню. 
Метою Свята Книги було показати здобутки дитячої літератури і запевнити, що читати - це чудово, а книга - це джерело знань! 
Також учні школи підготували виставку малюнків - ілюстрацій до улюблених казок, книг дитячої літератури і кожен бажаючий міг ознайомитися з нею після виховної години.
Хочемо подякувати молодим акторам, читцям та співакам за участь у шкільному святі, за серйозний підхід до підготовки заходу і побажати всім завжди звертатися до книги, берегти її та черпати з неї корисне, добре, вічне! Зі Святом Книги!


                                                                                                                                                                                          За інформацією

КЗ «НВК «Перспектива» Таврійської сільської ради

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора