A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Захід в КЗ "НВК "Перспектива" до Дня води

Дата: 28.03.2018 14:00
Кількість переглядів: 1369

22 березня у всьому світі відзначають Міжнародний день води.

      У 2000 році ООН прийняла Декларацію тисячоліття та розробила спеціальну Програму дій на ХХІ століття, яка дала б змогу забезпечити кожного жителя нашої планети чистою питною водою.

     Всесвітній день води є можливістю нагадати людству про надзвичайну важливість водних ресурсів для навколишнього природного середовища і розвитку суспільства та покликаний підвищити розуміння необхідності збереження екологічно чистого стану водних ресурсів для створення безпечних умов життєдіяльності населення, заохочуючи при цьому споживачів, науковців фахівців і громадськість як на національному, так і на міжнародному рівнях займати активну позицію щодо цієї проблематики, розробляючи та реалізуючи низку заходів для запобігання забрудненню водних ресурсів, їх захисту, збереження та поліпшення якості водних екосистем.

     Не залишились осторонь цієї події і учні КЗ «НВК «Перспектива» разом із вчителем екології Трюхан А.О. У залі школи була проведена інформаційна лінійка, у підготовці якої були задіяні учні 6-10 класів. Діти підготували низку корисної інформації про воду, про країни, в яких не вистачає цього цілющого ресурсу, про склад води і як людство намагається зберегти водні багатства планети. Зачитували поезії, співали пісню. 

За інформацією

КЗ «НВК «Перспектива» Таврійської сільської ради

Фото без опису
Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора