A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Крадіжка трансформаторного масла на території Таврійської сільської ради!!!!!

Дата: 26.03.2018 16:23
Кількість переглядів: 845

З початку лютого поточного року на території Оріхівського району сталося близько десяти крадіжок трансформаторного масла, що призвело до  пошкодження обладнання .

Черговий випадок розкрадання масла торкнувся і Таврійської громади. Ввечері, двадцятого березня вийшов з ладу трансформатор, котрий знаходиться по вулиці Центральній. Це призвело до повного обезточення  частини вулиць Центральної і Ветеринарної. Також без води залишилась Комунальна установа «Таврійський будинок інвалідів» ЗОР.

На протязі чотирьох днів люди знаходились без світла. Небайдужі громадяни на чолі з головою сільської ради  Свириденком  М.О. зверталися в різні інстанції. У п’ятницю 23 березня  - ця проблема була вирішена і  до 14.00 години, трансформатор запрацював.

Окрему подяку за швидке вирішення питання виносимо головному інженеру Жолудю Г.В., і працівникам Оріхівського РЕМ, котрі доклали зусиль, щоб відновити електропостачання.

   Енергетики та органи місцевого самоврядування стурбовані і звертаються до всіх мешканців Оріхівського району: хто став свідком крадіжки електрообладнання, зливу трансформаторного масла,  або володіє інформацією про можливість скоєння злочину, негайно повідомити в поліцію за телефоном «102», або до Таврійської сільської ради.

 

За інформацією Таврійської сільської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора