A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Понівечено нове освітлення у с. Таврійське

Дата: 18.08.2017 15:14
Кількість переглядів: 1278

Вчора, 17 серпня 2017 року, був закінчений поточний ремонт освітлення частини вулиць Центральна та Поштова с. Таврійське. Замість застарілих світильників було встановлено сучасне світлодіодне освітлення. Знову засяяло перехрестя вулиць Запорізька та Центральна.

Також в центральному парку, було встановлено чотири паркових світильника на алеї, що веде до пам’ятника загиблим воїнам в роки Першої та Другої світових війн. Але паркові світильники порадували жителів громади своїм сяйвом менше однієї ночі. Невідомі вандали розбили декілька плафонів, жбурляючи каміння. По заявам свідків, в темну годину ночі, були помічені хлопці та дівчата молодшої вікової групи. Хочеться спитати батьків: - «Скажіть, будь ласка, як ви виховуєте своїх дітей, якщо вони о пізній порі вечора знаходяться не вдома, а бродять по селу, хто з них може вирости, якщо вони можуть тільки нівечити»?

Розвиток громади, благоустрій сіл громади, створення інфраструктури – є пріоритетними напрямками, адже робота направлена на покращення умов життя жителів громади. Але опускаються руки, коли бачиш байдужість, хамство та вандалізм.

Люди, схаменіться!


 

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора