A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

останній дзвоник КЗ «Таврійська ЗОШ І-ІІ ступенів»

Дата: 06.06.2017 14:40
Кількість переглядів: 882

26 травня 2017 року пролунав останній дзвоник для всіх учнів України. КЗ «Таврійська ЗОШ І-ІІ ступенів» не став виключенням.

На подвір'ї школи зібралася наша дружна родина: вчителі, батьки та учні, бо для кожного з нас цей день по-своєму особливий. Першою для всіх учнів свої настанови дала в. о. директора школи Л. А. Мельник, яка на закріплення своїх слів про те, що рік був дуже плідним на досягнення, вручила цілу низку грамот та дипломів нашим учням за перемогу та участь у районних, обласних, Всеукраїнських конкурсах. З вітальними словами до присутніх звернулися гості: сільський голова ОТГ М. О. Свириденко, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту О. М. Мельник, голова первинної ветеранської організації села Т. В. Тітова, які побажали всім учням гарного літнього відпочинку, а випускникам – успішної здачі екзаменів та щасливої дороги в житті.

Як завжди на святі найбільше хвилювалися наші випускники, адже для них це довгоочікуване свято стало початком нового етапу життя, не по-дитячому безтурботного, а дорослого і виваженого. Зворушливі слова дев'ятикласників нікого не залишили байдужими, викликаючи то усмішку, то сльози у присутніх. В цей день з найщирішим побажаннями та настановами до них зверталися найдорожчі люди: батьки, перша вчителька Л. В. Говтвян, класний керівник С. В. Михайлова, а також наймолодші школярі – першокласники, які нагородили випускників символічними подарунками.

На завершення свята весело і одночасно сумно пролунав останній дзвоник, у відлунні якого мимоволі відчувалося прощання з дитинством та шкільним життям. Ми щиро сподіваємося, що наших випускників чекає тільки світла та легка доля, а випущені ними в небо повітряні кульки, понесуть їх до вершини успіху та самовдосконалення. Всім іншим учням школи бажаємо гарно відпочити та набратися приємних вражень під час літніх канікул, щоб з новими силами знову переступити поріг рідної школи вже в новому навчальному році!

 

За інформацією

КЗ «Таврійська ЗОШ І-ІІ ступенів»

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора