A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

ЗАПРОШУЄМО

Дата: 14.11.2017 14:00
Кількість переглядів: 735

ЗАПРОШУЄМО ПРИЙНЯТИ УЧАСТЬ
в обласному благодійному марафоні до
Дня Збройних Сил України

За ініціативи обласної координаційної ради учасників Антитерористичної операції та за підтримки голови облдержадміністрації К.І. Бриля у Запорізькому регіоні стартує третій благодійний марафон до Дня Збройних Сил України.

Кошти марафону спрямують на адресну допомогу колишнім солдатам, в першу чергу, інвалідам та пораненим, родинам загиблих героїв, ветеранам, які потребують поліпшення соціально-побутових умов або потрапили до складної життєвої ситуації. Також планується підтримати проекти із увічнення пам’яті наших захисників, військово-патріотичного виховання та допризовної підготовки молоді, вивчення національних військових традицій.

Використання коштів марафону, які надійшли на розрахунковий рахунок відбувається за територіальним принципом, у межах надходжень від громади з урахуванням принципу пропорційності.

Інформаційна довідка:

  1. Одержувач коштів - громадська організація «Центр Побратим»
  2. Розрахунковий рахунок – 26006300373614 у ТБВВ 10007/0292 Запорізькому обласному управлінні АТ «Державний ощадний банк України»
  3. Код ЄДРПОУ 40111109
  4. МФО – 313957
  5. Призначення платежу – участь у обласному благодійному марафоні до Дня Збройних Сил України від (назва підприємства, установи, організації, дані фізичної особи) для (назва громади).

 

За інформацією Таврійської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора