A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Культурний розвиток юрківчан

Дата: 31.07.2017 13:33
Кількість переглядів: 790

Мешканці с. Юрківка з цікавістю та користю свій вільний час можуть провести у сільській бібліотеці. Тут є гарно облаштований зал для перегляду та читання, але книги можна також брати і додому. Тому бібліотека надає і платні послуги. Так за І півріччя 2017 року було надано платних послуг на суму 353 грн. Взято з обмінного фонду 138 екземплярів книг. Ведеться робота по вилученню з фонду застарілих та зношених книг. Так у цьому році списано 503 екземплярів. Також проводиться поповнення бібліотечного фонду новими книгами.

Завжди можна побачити оформлені різноманітні тематичні полиці: “Вони захищають Батьківщину” (про воїнів АТО), “Про це говорять”, “Екологічний дзвін”, “Пісенний вінок”, “Міфологія України”, “Лицарі рідного слова”, “Ласкаво просимо у казку”, “Про вусатих, хвостатих, пернатих”, “Степове джерельце” (поезія рідного краю). Знаємо своїх героїв (про воїнів Афганців — 12 чол.)

З 2014 року бібліотека приймає участь у конкурсі “Найкращий читач року”. Учасники конкурсу займають призові місця (ІІ-ІІІ місце).

Активними читачами бібліотеки є Пакета В.П, Тетаренко Г.П. (обслуговується на дому), Подліянов О.Т., Пфайфер В.І., Баль А.П., та ін.

Підбито підсумки конкурсу “літо з книгою”, - переможницею стала учениця 8 класу Олійник Елеонора, яка за літо прочитала 19 книг.

 

 

За інформацією

провідного бібліотекаря Бова Л.

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора