A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Таврійськдобробут

Дата: 14.07.2017 11:39
Кількість переглядів: 782

З проведенням реформи децентралізації влади та створенням Таврійської об’єднаної територіальної громади, що включає в себе села Таврійське, Юрківку та Любимівку, розпочались і реформи та нововведення на території сільської ради.

Так на початку 2017 року заслухавши інформацію сільського голови Миколи Олександровича Свириденко, щодо впорядкування території та приведення її у відповідність до Європейських норм, черговою сесією було прийнято Рішення «Про утворення комунального підприємства «Таврійськдобробут» Таврійської сільської ради.

Комунальне підприємство «Таврійськдобробут» створене з метою задоволення сільських та суспільних потреб у проведенні благоустрою території, збиранні та вивозі сміття, озелененні території та ліквідації небезпечних сухостоїв, утриманні території громади в належному санітарному стані, утриманні парків та скверів, наданні ритуальних послуг, будівельномонтажних робіт, авто послугах, опаленні, обслуговуванні, ремонти об’єктів загального користування та приватних домогосподарств, облаштуванні ігрових форм дитячих майданчиків, ремонтах різних видів та багато інших робіт та послуг.

Підприємство може здійснювати і інші види діяльності, що не заборонені чинним законодавством України.

За даний період підприємством здійснено ряд відповідних робіт по наданню послуг на території громади. Це – збирання та вивіз сміття, покос трави у парках та скверах, приватних домогосподарствах, прибирання та покос трави на територій кладовищ, упорядкування узбіч вздовж траси, обрізка сухостоїв. І це - тільки початок в благоустрої території Таврійської громади.

 

 

 

За інформацією

загального відділу Таврійської сільської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора