A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Ти – вічний біль, Афганістан

Дата: 15.02.2018 10:22
Кількість переглядів: 754

13 лютого 2018 року в КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Таврійської сільської ради з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-річниці виведення військ з республіки Афганістан відбулась зустріч з воїнами-афганцями «Ти – вічний біль, Афганістан».

На зустріч були запрошені ветерани Афганської війни та інших локальних війн, учасники АТО, члени ветеранських рад громади та населення громади.

Для присутніх було організовано концертну програму, де пролунали пісні та музика від Анни Чирко, Оксани Данильченко та вокального –інструментального ансамблю «Креатив». З привітальними словами до присутніх звернувся голова сільської ради – Микола Свириденко.

Через пекло Афганської війни та інших локальних війн пройшло 24 воїни нашої Таврійської громади. На сьогоднішній день в живих залишилось 19 воїнів. 15-те лютого у житті колишніх військових, які пройшли дорогами Афганістану, навіки залишиться - як день пам'яті про чужу і жорстоку війну. Афганістан - це мужність воїнів, це вірність солдатській дружбі, це взаємовиручка і взаємодопомога.

Ми повинні завжди пам'ятати, що серед нас живуть люди, які в 20 років стали свідками і учасниками воєнних подій чужих воєн. Ми пишаємося вашим подвигом, мужністю, героїзмом!

 

За інформацією

КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту»

Таврійської сільської ради

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора