A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Проведено театралізоване свято Масниці «А сьогодні гай гуде - щира Масляна іде»

Дата: 20.02.2018 09:37
Кількість переглядів: 1005

16 лютого 2018 року в КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Таврійської сільської ради проведено театралізоване свято Масниці «А сьогодні гай гуде - щира Масляна іде».

Для присутніх була організована театралізація Зятя з Тещею, Масляною, Зимою та Весною. На святі лунали пісні від Анни Чирко, Оксани Данильченко, вокальної групи «Родина» (будинок інвалідів), Юлії Пилявської, дуету «Марлен», Аппалат Насті та Хорошко Марини, Діани Яковлевої, вокального колективу «Дзвіночки», та вокального–інструментального ансамблю «Креатив».

З привітальними словами до присутніх звернувся голова сільської ради – Микола Свириденко: 

— Зараз тут знаходяться жителі з усіх куточків громади та діти усіх шкіл ОТГ. Для них це можливість показати таланти. Тут переплітаються традиції, сучасні і давні. Святкування важливе: це дає можливість людям побачитися, поспілкуватися, побачити, чим живуть в інших селах. До того ж, відпочинок — це найкраще, що може бути.

Усіх присутніх пригощали млинцями, після чого на ганку будинку культури була проведена розважальна програма для молоді: спалювання Масляної, перетягування канату, участь у різних конкурсах.

Організатори облаштували територію з частуванням млинцями та гарячим чаєм. І ми впевнені, що такі святкування об’єднують громаду!

За інформацією

КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту" Таврійської сільської ради

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора