A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Оголошення

Привітання з Днем усиновлення

Доброта і любов — головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти — це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам'ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківського піклування. Діти — найдорожче багатство кожної людини. Заради їхнього щастя ми готові долати всі труднощі і перешкоди. У дітях — щасливе майбутнє наших сімей, всього українського роду. Указом Президента України від 27 листопада 2008 року в Україні щорічно 30 вересня відзначається День усиновлення — свято України, яке щороку співпадає із днем  християнського Свята Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії.

10:55:28 30.09.2021

ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ та ЖИТЕЛІВ ТАВРІЙСЬКОЇ ГРОМАДИ!

З метою підвищення готовності територіальної системи централізованого оповіщення та визначення дійсної готовності системи до передачі сигналів цивільного захисту,  відповідно до Положення про організацію оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій та зв’язку у сфері цивільного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.09.2017 № 733,  та Плану облдержадміністрації щодо проведення технічної перевірки територіальної автоматизованої системи централізованого  оповіщення  29.09.2021  буде проводитися технічна перевірка територіальної системи оповіщення із залученням місцевих автоматизованих систем централізованого оповіщення з включенням електричних сирен, переключенням радіотрансляційних вузлів, програм обласного радіоцентру та мовного повідомлення.

16:20:43 27.09.2021

Порядок приватизації земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства

Відповідно до ст. 121 Земельного кодексу України громадяни України мають право на безоплатну передачу їм земельних ділянок із земель державної або комунальної власності для ведення особистого селянського господарства у розмірі не більше 2,0 гектара.

14:20:56 27.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора