A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Оголошення

Увага! Пряма лінія!

У вівторок, 22 серпня 2023 року з 10.00 до 11.00 відбудеться телефонна «гаряча лінія» спілкування із громадянами, під час якої мешканці району матимуть змогу звернутись та поспілкуватись з керівником апарату Запорізької районної державної адміністрації Запорізької області Макущенком Володимиром Олексійовичем.

10:17:56 17.08.2023

До уваги громадськості!

 Для розгляду питання надання компенсації за пошкоджене майно сільською радою утворюється комісія з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України (далі - комісія). До складу комісії входять представники від уповноваженого органу та громадськості. З метою обрання кандидатур від громадськості сільська рада приймає заяви від кандидатур до складу комісії протягом п’яти робочих днів з дня прийняття рішення сільської ради про утворення комісії ( з 12.06.2023) Кандидатури від громадськості можуть висуватися міжнародними та громадськими організаціями, в тому числі антикорупційними, а в селах та селищах - також фізичними особами. Заява про висунення кандидатури від громадськості подається до сільської ради у довільній формі, придатній для сприйняття її змісту, та містить прізвище, власне ім’я, по батькові (за наявності) кандидатури представника, а також такі відомості про заявника: для міжнародної чи громадської організації: - найменування; - напрями діяльності; - код юридичної особи згідно з ЄДРПОУ (за наявності); - місцезнаходження; - контактні дані (номер телефону, адреса електронної пошти); для фізичної особи: - реєстраційний номер облікової картки платника податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному

10:01:10 12.06.2023

Нагадуємо про безпеку на воді

З початком літньої пори, попри небезпеку та загрози війни, у багатьох виникає бажання провести дозвілля біля водойм. Нагадуємо, що на території громади відсутні обладнані пляжі та зони для купання, до того ж в період дії воєнного стану сільською радою категорично ЗАБОРОНЕНО відвідування прибережних зон водоймищ, які можуть нести потенційну небезпеку для життя та здоров'я людини. Закликаємо всіх мешканців утриматися від відпочинку на воді, особливо це стосується сімей з дітьми: контролюйте місце перебування ваших дітей та не дозволяйте їм відходити далеко від дому. Пам'ятайте, людська безвідповідальність може коштувати життя.

13:15:14 08.06.2023

Юридична домога від БФ «Восток-SOS»

Повідомляємо, що в Запорізькій області розпочав роботу проєкт благодійного фонду «Восток-SOS» з надання юридичної допомоги (безоплатної для отримувачів). Основна цільова аудиторія – ВПО та особи, які мають потребу у відновленні документів/встановленні юридичних фактів/фіксації пошкоджень майна тощо. Представник проекту здійснює виїзд в громади для надання консультацій/підготовки документів, тобто немає необхідності для мешканців приїздити в місто Запоріжжя. День і час приїзду в громаду для консультацій, місце проведення консультацій узгоджується безпосередньо з представником проекту.

10:15:09 04.05.2023

Увага! Пряма лінія!

У вівторок, 25 квітня 2023 року з 10.00 до 11.00 відбудеться телефонна «гаряча лінія» спілкування із громадянами, під час якої мешканці району матимуть змогу звернутись та поспілкуватись з керівником апарату Запорізької районної державної адміністрації Запорізької області Макущенко Володимиром Олексійовичем.

13:14:53 20.04.2023

Про заборону використання та продажу піротехнічних виробів

Відповідно до розпорядження голови Таврійської сільської ради 23.12.2022 року № 63/02-07 «Про заборону продажу та використання піротехнічних виробів», з метою запобігання травмування людей та враховуючи складну безпекову ситуацію, пов’язану зі збройною агресією рф проти України, повідомляємо населення та представників торговельних мереж про ЗАБОРОНУ використання та продажу петард, феєрверків та інших піротехнічних виробів на території Таврійської громади.

10:54:58 26.12.2022

Увага! Інформація для жителів громади!

З метою формування пропозицій щодо реальних гуманітарних потреб жителів громади та планування роботи з донорами для забезпечення гуманітарною допомогою, прохаємо мешканців громади, які залишилися на території громади та потребують гуманітарної допомоги зареєструватися за формою: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScO__1R00SmxE5J_9XaGArCi925xn7aStIBJE9VnTE64FmcXg/viewform?usp=sf_link Наголошуємо, що зареєструватися можливо один раз. Хто не має можливості зареєструватися онлайн, допомогу з реєстрації можете отримати в сільській раді; контактна особа - Тверденко О.О., тел. 0632690432

21:49:08 10.11.2022

До уваги внутрішньо переміщених осіб

  22 вересня 2022 року відбудеться видача гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані на території Таврійської ТГ (с. Таврійське, Юрківка, Любимівка).

15:26:42 21.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора