A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

ЗАПРОШУЄМО на групові тренування з ФІТНЕСУ,  ПІЛАТЕСУ

Дата: 05.06.2019 11:24
Кількість переглядів: 2462

КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» - це місце, де своє дозвілля проводять не тільки діти, а і їх батьки.

На базі Таврійського сільського будинку культури проходять групові заняття з фітнесу, пілатесу, де кожний із присутніх знайшов заняття для душі і отримує задоволення від спорту.

Якщо вам не вистачає мотивації самостійно займатися спортом, спробуйте записатися на групові фітнес-класи, і результат не змусить вас довго чекати.

Ніщо так не стимулює до активної фізичної діяльності, як групові заняття. Це велика потужна енергетика і заряд позитивних емоцій! І головне, Ви – частина цього процесу! Групові програми – це унікальне поєднання найпопулярніших комплексних вправ у розкладі кожного заняття. Ми пропонуємо вам декілька форматів групових програм, серед яких пілатес, фітнес, стрейчінг.

Фітнес - це особливий вид спорту, який включає в себе різновид фізичних навантажень. Фітнес допомагає збільшити витривалість організму, розвинути пластику, надати підтягнутість і стрункість вашому тілу. Також фітнес здатний стимулювати такий важливий процес у нашому організмі, як анаболізм, який покращує будова жирів, білків і інших корисних речовин, що забезпечують нам життєдіяльність бадьорість та енергійність.

Групові заняття подарують Вам не лише відмінну фігуру, але і забезпечить приплив бадьорості, енергії і гарного настрою на весь день!

Якщо ви хочете бути життєрадісними, стрункими, здоровими - фітнес саме для вас!

Наші заняття спрямовані на розвиток сили, витривалості, гнучкості, координації та пластичності, а також корекції фігури і зниження маси тіла, зміцнення здоров'я та загального тонусу організму.

Всі заняття проходять захоплююче весело і під музику!

Приходячи в перший раз, не турбуйтеся на рахунок того, що ви не зможете швидко освоїти всі рухи, і будете не встигати виконувати вправи, Вам буде надана увагу тренера, і ви швидко увіллєтеся в інтенсивність тренування.

Прийшовши до нас на одне заняття, ви обов’язково захочете повернутися знову.

Графік тренувань: понеділок, четвер о 09.00 годині.

Запрошуємо всіх, хто має бажання бути здоровим та красивим.

Добємося максимального результату разом!

Тел. для довідок: 095-56-145-78 (тренер Анна).

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора