A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

День фізичної культури і спорту України

Дата: 07.09.2018 15:25
Кількість переглядів: 1284

Щороку  у другу суботу вересня в нашій державі відзначається День фізичної культури і спорту України, яке започатковане у 1994 році з метою популяризації спорту у нашій країні, і заради пропаганди здорового способу життя.

07 вересня біля будинку культури спільно з КЗ «НВК «Перспектива» відбулося спортивне свято.

Заступник сільського голови Ірина Кошель привітала усіх присутніх зі святом та вручила грамоти КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» за високі спортивні результати, мужність, самовідданість та волю до перемоги, особистий внесок у пропаганду спорту в Таврійській громаді, створення його позитивного іміджу та з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту:

-        Дондик Світлані

-        Зубковській Анастасії

-        Коваленко Марії

-        Майору Івану

-        Новікову Сергію

-        Шушко Альоні.

Святковий настрій подарувала спортивно-розважальна програма, де дітки активно себе проявляли, старанно виконували умови гри та дарували настрій присутнім. Самим кмітливим командам та учасникам було вручено солоденькі призи.

В бібліотеках громади діють тематичні полиці до Дня фізичної культури і спорту, наших маленьких та розумних читачів не відірвати було від полиць з книгами.

Вітаємо всіх з Днем фізичної культури і спорту – святом прославлених спортсменів, тренерів і всіх, хто просто веде здоровий спосіб життя! Нехай принципи олімпійського руху: «Швидше, вище, сильніше!» супроводжують вас скрізь і завжди!

Зі святом!!!

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора