A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Урочистий концерт до 8 Березня!

Дата: 07.03.2018 11:11
Кількість переглядів: 1692

   06 березня 2018 року в Таврійському сільському будинку культури  Комунальним закладом «Центр кульутри, дозвілля та спорту» Таврійської сільської ради було проведено святковий концерт з нагоди Міжнародного Жіночого Дня - «Її величність - Жінка».

   Теплі слова вітання зі святом краси і любові – 8 Березня адресував усім жінкам голова Таврійської об’єднаної територіальної громади Микола Олександрович Свириденко. Він відзначив, що усе найсвітліше у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання – пов’язане з жінкою. У своїх вітальних словах, сільський голова наголосив, що в усьому світі всі чоловіки роблять усе заради жінок, для жінок та завдяки жінкам. Микола Свириденко побажав дівчатам, жінкам, дружинам та матерям міцного здоров’я, жіночого щастя, добра, кохання, родинного благополуччя і сімейного затишку.

   З нагоди 8 Березня, сільський голова вручив Почесні грамоти Таврійської сільської ради та квіти жінкам Громади.

   З вітальними словами до присутніх також звернувся депутат Таврійської сільської ради Олександр Миколайович Старосвітський, який висловив жінкам подяку й низький уклін за невтомну працю, душевне тепло, щире серце і любов. Він побажав усьому жіноцтву міцного здоров’я, благополуччя, наснаги, завжди залишатись життєрадісними, чарівними.   

   КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» провів велику підготовчу роботу. Зал був переповнений глядачами, які подарували свої щирі посмішки та голосні оплески за чудову концертну програму.

   Керівники художньої сімодіяльності підготували яскраві номери та сюрпризи.

   Всім учасниккам виноситься велика подяка, а саме: Діані Яковлевій, Павлу Поповичу, Чирко Анні, Оксані Данильченко, Віталію Нагурному, Наталії Мілановій, вокальному колективу «Дзвіночки», дуету «Марлен», Юлі та Діані Пилявським, Віктору Павленку, Галині Шудрик, Аппалат Насті та Хорошко Марині, театральному гуртку НВК «Перспектива», танцювально-хореографічному колективу, вокально-інструментальному колективу «Креатив».

   Колектив КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» вітає Вас, дорогі жінки з Міжнародним Жіночим Днем 8 березня. Низько вклоняємося Вам за натхненну працю у всіх сферах нашого суспільного життя, за родинний затишок, який ви збагачуєте своєю жіночою ніжністю, теплотою і ласкою, за Вашу безмежну людську щирість і доброту. Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, радості, родинного достатку,творчого натхнення, успіхів і звершень у всіх Ваших благородних справах, весняного настрою та Божої благодаті на довгі роки!

 

                                                                                                                            За інформацією КЗ «Центр культури, дозвілля

                                                                                                                            та спорту» Таврійської сільської ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора