A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

День Святого Валентина

Дата: 22.02.2018 13:59
Кількість переглядів: 767

День Святого Валентина (Валентинів день, День Закоханих) — щорічне свято, яке припадає на 14 лютого. Назва походить від святого Валентина, якого згадують цього дня.

До Дня Святого Валентина у опорній школі НВК "Перспектива" було проведено інтелектуально-розважальний вечір.

Ведучими цього святкового вечора були Баранова Н.В. та Юрченко Богдан, учень 11 класу.

Поборотися за звання "Найчарівнішої Валентинки" та "Найромантичнішого Валентина" зібралися юнаки та дівчата нашої школи. Дівчата прибули на вечір у гарних вечірніх сукнях, з красивими зачісками. Хлопці також виглядали як справжні джентльмени і демонстрували інтелект, почуття гумору, галантність.

За правилами учасникам треба було виконувати різноманітні завдання, перевтілюватися у зірок естради та відомих людей, писати "відвертого" листа, скласти портрет ідеальної дівчини та хлопця, відповідати на питання. 

Також не забули і про гостей нашого свята. Ведучі вели дискусію з глядачами, кожен бажаючий міг висловити своє поняття про кохання, задати питання учасникам, привітати всіх зі святом.

Деякі з учасників заздалегідь підготували номери художньої самодіяльності, чим дуже зацікавили публіку. Учасниця Козирь Вероніка зі своїми однокласницями танцювала дуже ніжний танець під пісню Христини Соловій "Тримай мене міцно". Оля Гордійченко, учениця 11 класу, також підготувала танець, який виконала зі своїм однокласником. Елементи вальсу, чудовий акомпонімент пісні "Там, де ми є" виконавців Антитіла не залишили байдужими наших глядачів. Учасники Новіков Сергій та Левченко Ярослав відзначились гумористичними сценками, Насмішили зал, отримали купу оплесків!

Учні 11 класу, як випускники школи, вирішили подарувати колективний танець на згадку про цей чудовий клас. Дуже дякуємо!

Ще однією родзинкою вечора став ведучий Богдан Юрченко. Юнак вже довгий час захоплюється поезією та сам почав писати вірші. На святі одинадцятикласник вирішив, нарешті, представити один з них для слухачів. Поезію про кохання сприйняли емоційно, з аплодисментами. Так тримати, Богдане! Бажаємо творчого натхнення, розвитку у цій галузі. 
Валентином та Валентинкою на цьому святі обрали Бірюка Олександра та Гордійченко Ольгу, які отпримали титули та призи. Всі учасники також  отримали солодкі призи, а глядачі приємні емоції. Закінчили вечір святковою дискотекою. 
Кохання - це прекрасне почуття і, як сказали гості нашого свята, його треба тільки відчути, Розказати словами про це почуття неможливо. Тож бажаємо всім Вам відчувати це прекрасне почуття, ніколи не розлучатися зі своїми половинками та буди щасливими!!!!

 

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора