A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

з Днем Державного прапора України

з Днем Державного прапора України

Сьогодні вся Україна відмічає День Державного Прапора України – одного з трьох державних символів нашої країни. Під жовто-блакитним стягом українці віками виборювали свою незалежність, а зараз в протистоянні з російським агресором ми підтверджуємо свою міць, свою незалежність, своє прагнення жити в мирному демократичному європейському суспільстві. Зважаючи на постійні ворожі обстріли ми не можемо в повній мірі провести повноцінний захід. Тому сьогодні мої привітання з Днем Державного Прапора України, побажання всім здоров’я, благополуччя, миру. Обов’язково ПЕРЕМОГИ!  Слава Україні! Героям Слава!

10:08 23.08.2023

В ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ ТРИВАЄ ЗАБОРОНА НА КУПАННЯ У ВОДОЙМАХ

В ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ ТРИВАЄ ЗАБОРОНА НА КУПАННЯ У ВОДОЙМАХ

Мешканці обласного центру з критично обмілілого Дніпра перемістили свій відпочинок на кар'єри.  Директор ДУ "ЗАПОРІЗЬКИЙ ОЦКПХ МОЗ", головний санітарний лікар Запорізької області Тарас Тищенко пояснив причини впровадження заборони купання не тільки у Дніпрі, але й в інших водоймах.

08:57 18.07.2023

ОБЛАСНА ВЛАДА ПРАЦЮЄ НАД ПОШИРЕННЯМ УКРАЇНСЬКОГО СИГНАЛУ

ОБЛАСНА ВЛАДА ПРАЦЮЄ НАД ПОШИРЕННЯМ УКРАЇНСЬКОГО СИГНАЛУ

Для забезпечення повного охоплення території Запорізької області покриттям  українським ефірним сигналом мовлення в Запорізькій області розроблено дорожню карту. Вже є перші позитивні напрацювання в умовах воєнних дій. Про це говорили в рамках брифінгу про тестовий запуск державного мультиплексу МХ-7 каналів національної цифрової телевізійної мережі мовлення. 

09:31 07.07.2023

Прощання із захисником України

Прощання із захисником України

Сум, біль, жаль… Жорстока та безпощадна війна, спричинена повномасштабним вторгненням росії, забирає життя тих, хто самовіддано прагнув захистити нашу рідну землю від лютого ворога. Сумна звістка знову сколихнула нашу громаду: стало відомо про загибель жителя села Юрківка Барнінця Григорія Володимировича (23.01.1987 р. н.). Григорій був на Азовсталі, потім в Оленівці, а далі невідомість: більше року жодної інформації про стан та місце перебування. На превеликий жаль, довгі очікування, пошуки та надії для родини Григорія не виправдалися – його життя обірвалося 28 липня 2022 року в смт. Оленівка Донецької області.

11:38 02.06.2023

8 травня - День пам’яті та примирення

8 травня - День пам’яті та примирення

Щороку 8 травня згідно із Законом України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років» Україна разом із європейською спільнотою відзначає День пам’яті та примирення. Сьогодні, за участі працівників сільської ради та працівників закладів освіти,  відбулося покладання квітів до пам’ятників загиблим односельчанам у роки Другої світової війни в селах Таврійське та Юрківка. Присутні вшанували пам'ять про подвиги наших дідів-прадідів та захисників, що боронили від ворога вже суверенну Україну.

12:19 08.05.2023

Педагоги громади отримали нові ноутбуки

Педагоги громади отримали нові ноутбуки

Цьго тижня за сприяння Фундації Олени Зеленської у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GBC-Education) та проєкту «Цифровий актив для України» компанії «HP» та «Microsoft» та завдяки Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації педагогам закладів загальної середньої освіти Таврійської громади було передано 30 ноутбуків для забезпечення якісної організації освітньої діяльності. Нові цифрові девайси дуже доречні саме зараз, під час дистанційного навчання, адже для сучасного педагога невід’ємною є робота з інтерактивними технологія та різними онлайн-інструментами. Навіть під час війни держава продовжує дбати про розвиток освіти та технічні можливості для неперервності навчального процесу.

13:16 20.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора