A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Районні змагання з риболовлі до Дня рибалки

Дата: 09.07.2018 10:19
Кількість переглядів: 1643

Районні змагання з риболовлі до Дня рибалки в Комишуваській громаді

 

7 липня 2018 року на р. Конка, поблизу с. Зарічного, відбулися районні змагання з риболовлі, організовані Оріхівським РО УТМР. Як розповів голова організації  Віталій Мірошніченко, такий захід проводиться кожного року. У  боротьбі за кращий улов взяли участь 16 команд з с. Новояковлівки, смт. Комишувахи, с. Таврійського, с. Новоіванівки, с. Омельника, м. Оріхова, с. Преображенки, с. Новоданилівки тощо. Змагалися не тільки дорослі, а й юнаки. Найменшому рибалці виповнилося 5 років.

За кожною командою спостерігали судді. А головний суддя — Станіслав Просвірнін,  член Оріхівського РО УТМР — підбивав підсумки.

За результатами,  у тригодинних змаганнях перше місце вибороли команда  з c. Таврійске, друге  — з с. Омельник, третє  — з м. Оріхів.

Хочеться відзначити:

Серед юніорів – Олександр Шушко – 1 місце;

Серед дорослих – Сергій Миколайович Чирко – 2 місце;

Командна гра – Софія Молоткова, Віктор Зотов, Сергій Чирко, Володимир Кушніренко – 1 місце.

Цінними подарунками: вудками, стільчиками та іншим риболовецьким реманентом були нагородженні й юнаки, й дорослі. Усі учасники залишилися задоволені і рибалкою, і смачною юшкою, якою пригощали після виснажливого, і в той же час захоплюючого та пізнавального заходу.

 

 

 За інформацією

КЗ «Центр культури,дозвілля та спорту»

Таврійської сільської ради

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора