A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

«Азовська хвиля - 2018»

Дата: 25.06.2018 16:16
Кількість переглядів: 1472

22-24 червня 2018 року в Генічеському районі пройшов відкритий Всеукраїнський турнір по боротьбі дзюдо серед юнаків та дівчат «Азовська хвиля - 2018». У турнірі взяло участь понад 400 спортсменів з різних регіонів України та Молдови, Придністров'я і Білорусі.

Організатором турніра виступила Генічеська районна федерація дзюдо, самбо, сумо (президент А. Русак).

Таврійську громаду представляли вісім спортсменів — вихованців секції з дзюдо КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» (тренер – Віктор Зотов).

Перемога спортсменів секції дзюдо свідчить про те, що команда дзюдоїстів є сильною і даний вид спорту в Таврійській ОТГ на високому рівні. Результати такі:

 Кушніренко Кіра              +40 кг      II місце

Зубковська Анастасія         40 кг      III місце

Гудим Даніл                       46 кг       III місце

ТемченкоДенис                  38 кг       V місце

Майор Іван                         30 кг        V місце

Бажаємо тренеру-викладачу з дзюдо КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту»  Віктору Миколайовичу Зотову та його вихованцям нових перемог та досягнення нових вершин.

Після тяжких та напружених змагань тренер разом з вихованцями проводив оздоровчі заходи спортивного характеру, спрямовані на зміцненні фізичного і психічного стану здоров'я дітей на березі моря.

У народі кажуть: «Творіть добро, і вам воздасться». Саме за таким принципом діють наші спонсори – Дев’ятко Юрій Миколайович та Віталій Юрійович, Трюхан Андрій Григорович. Сердечно дякуємо благодійникам за розуміння, підтримку та допомогу, зичимо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Нехай усі життєві дороги ведуть Вас до успіхів.

 

 

 

 За інформацією

КЗ «Центр культури,дозвілля та спорту»

Таврійської сільської ради

 

Фото без опису

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора