A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Обласна служба зайнятості інформує

Дата: 07.06.2018 10:46
Кількість переглядів: 759

З травня поточного року  проходить Всеукраїнський набір на безстрокову службу на посади інспектора патрульної служби та патрульний поліцейський до лав Національної поліції України.

В Запорізькій області за цією професією відкрито 196 вакансій.

 6 червня в Запорізькому обласному центрі зайнятості відбувся Ярмарок вакансій, на якому шукачі роботи дізнавалися про специфіку професії «інспектор патрульної служби» та «патрульний поліцейський», ознайомились з етапами підготовки, умовами вступу до патрульної поліції.

«Сьогодні проходить другий в цьому році традиційний Ярмарок вакансій з підбору претендентів на відкриті вакансії до лав патрульної поліції. Такі заходи, як показує практика, є дієвими та результативними, - розповіла Тетяна  Кошечко, заступник директора Запорізького обласного центру зайнятості. - Шукачі роботи цікавляться інформацією, звертаються до представників Патрульної поліції в м. Запоріжжі та приймають участь у конкурсі. Важливо, щоб кожен, хто знаходиться у пошуках роботи, зміг отримати вчасну допомогу, важливу інформацію та скористався нею. А роботодавець оперативно був забезпечений кваліфікованими кадрами».

Про вимоги до кандидатів на вакантні посади, умови конкурсного відбору, проходження служби та матеріальне забезпечення розповіла шукачам роботи Ірина Сергієнко, інспектор зв’язків з громадськістю Управління патрульної служби в м. Запоріжжя. Вона зауважила, що головне - мати бажання працювати, бути дисциплінованим та цілеспрямованим. - На службу до лав патрульної служби ми запрошуємо молодь віком від 20 до 35 років, громадян України, готових до служби в будь-якому місті регіону, навчатися та підвищувати кваліфікацію.

Претендентам на службу гарантують заробітну плату від 8000 грн, можливість отримання вищої освіти у навчальних закладах системи МВС за державним замовленням. Після тестування, медичного обстеження, перевірки рівня фізичної підготовки учасники проходять співбесіду, за результатами якої складається рейтинг. Найкращі кандидати за рейтингом запрошуються на службу до поліції та проходять первинну професійну підготовку на базі «Навчальних центрів підготовки поліцейських». В Ярмарку вакансій взяли участь майже 80 безробітних. Зацікавлені пропозицією отримали вичерпні відповіді на запитання та виразили бажання подавати анкети на конкурс.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора