A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

ПРЕС-РЕЛІЗ

Дата: 23.05.2018 12:13
Кількість переглядів: 674

  В Запорізькій області на одну вакансію претендує вдвічі менше безробітних, ніж у минулому році

У порівнянні з минулим роком кількість вакансій, які надали роботодавці до  служби зайнятості Запорізької області збільшилася майже на сім відсотків та становить близько 18 тис. одиниць.

Завдяки ефективній співпраці з роботодавцями, становленню соціальної відповідальності бізнесу і , як результат, збільшенню кількості офіційно поданих до центру зайнятості вакансій, вдалось вдвічі зменшити навантаження на одне вільне місце. Якщо на кінець квітня минулого року на одну вакансію претендувало 20 безробітних, то у цьому році цей показник становить 10 осіб на одну вакансію.

– Ми і надалі націлені будувати більш плідні взаємовідносини з роботодавцями малого, середнього та великого бізнесу незалежно від форм власності. На сьогодні кількість роботодавців, які співпрацюють зі службою зайнятості збільшилась і ми дякуємо кожному з 4,5 тис. роботодавців за вчасно подану інформацію про вакансії та плідну співпрацю в усіх напрямках. Продовжується впровадження нових форм роботи та послуг для роботодавців. Для більш комфортного підбору персоналу зараз у центрах зайнятості  Запорізької області запроваджено підбір персоналу по типу рекрутинга. На сьогодні вже майже 400 роботодавців отримали такі послуги, серед них є працедавці і з інших регіонів.   - наголошує керівник служби зайнятості Запорізької  області Ірина Дуднік.

Наразі в області попит роботодавців на кваліфікованих робітників залишається досить високим. На ринку праці спостерігається збільшення кількості вакансій у сільсько-господарській галузі, будівництві, переробній промисловості,  оптово-роздрібній торгівлі.

За сприяння служби зайнятості протягом січня-квітня 2018 року 8,9 тисячі безробітних знайшли роботу.

Завдяки новим формам роботи, інноваційним  методам роботи укомплектування вакансій по області складає 87,4 відсотків. Середня тривалість заповнення («життя») вакансій 7 днів.

 

Директор Оріхівського РЦЗ                                І.Г. Павленко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора