A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Пенсійна реформа в Україні: що нас чекає? та як не залишитися ні з чим?

Дата: 22.05.2018 16:05
Кількість переглядів: 922

На сьогодні це питання досить гостро стоїть для багатьох українців, які ще працюють, але вже задумуються про своє майбутнє. В Україні вже стартувала пенсійна реформа, але як це буде працювати на практиці ще мало хто розуміє.  Також, мало хто розуміє, що в результаті цієї реформи величина пенсій буде в основному залежати від кожного з нас.

Це означає, що кожен працюючий громадянин, чи приватний підприємець, окрім тих відрахувань, які ми обов’язково маємо сплачувати у пенсійний фонд, повинен  мати власну накопичувальну програму, умови якої кожен матиме визначати самостійно для себе,  в залежності від своїх потреб, рівня своїх доходів, та віку.

На сьогоднішній день на ринку України найбільш надійними, вигідними та привабливими є накопичувальні програми страхування життя, які поєднують в собі накопичення ( причому з гарними відсотками), захист всієї родини на випадок непередбачуваних ситуацій у житті, медичне страхування,  податкові пільги та гарантії, якими не можуть похвалитися ні банки, ні недержавні пенсійні фонди.

Ви запитаєте: де ж отримати компетентну фінансову консультацію з точними розрахунками та відповідями на всі питання, яких є безліч у кожного з нас? Тепер така можливість з’явилась і у мешканців Таврійської ОТГ.

Телефони для довідки:

- 097 9227408

- 095 5528707

фінансовий консультант компанії ТАС-Фінанс Консалтинг Опанасюк Ганна Олександрівна.Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора