A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Відбіркові змагання дружин юних пожежних

Дата: 13.04.2018 08:47
Кількість переглядів: 794

11 квітня дружина юних пожежних-рятувальників Таврійської філії    КЗ «НВК «Перспектива» «Stop fire» захищала честь Таврійської громади на районних змаганнях «ДЮП-2018» в м. Оріхові на базі КЗ «Оріхівська ЗОШ  І-ІІ ст. № 5». Веселий настрій, доброзичлива атмосфера в цей день об'єднала переможців з п'яти громад Оріхівського району, агітбригади:

- КЗ «Нестерянаська СР школа І-ІІІ ст.»  «Ліхтарик»  (Оріхівська ОТГ), 

- КЗ «Зарічненська ЗОШ І-ІІІ ст.» «Палаючі серця» (Комишуваська ОТГ),

-КЗ «Малотокмачанська ЗОШ І-ІІІ ст.» «Агенти 101» (Малотокмачанська ОТГ), 

- Омельницька філія КЗ «Преображенський НВК «Основа» «Агенти 101» (Преображенська ОТГ).

  Традиційно конкурс проходив за етапами:

- «Візитка»

- «Домашнє завдання»

- «Безпечна прогулянка»,

- «Плакат соціальної реклами», які оцінювали компетентне журі з представників ДСНС Оріхівського району,  культури та освіти. Команди показали підготовлені виступи, що пропагували пожежну, техногенну безпеку та здоровий спосіб життя, возвеличували  професію пожежного-рятувальника.

Кожен загін юних пожежних за результатами етапів отримав призові місця. Виступи нашої команди високо оцінили члени журі, наголошуючи на креативності та харизматичності усіх учасників, яких, до речі, можна сміливо назвати майстрами своєї справи, адже за їхніми, ще зовсім юними плечима, не одна перемога у різних районних змаганнях. Завдяки старанням та внутрішньому запалу команді вдалося вибороти чотири грамоти  в поміжних етапах та у загальному заліку здобути ІІ місце, поступившись всього сімома балами команді Нестерянської ЗОШ І-ІІІ ст., яка продовжить змагання на зональному етапі в м. Пологах. Смак перемоги підкреслив солодкий подарунок від представників  Оріхівської ДПЧ  № 20.

 

 

За інформацією керівника команди А. М. Чирко

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора