A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

З нагоди Всесвітнього Дня Здоров’я

Дата: 11.04.2018 12:57
Кількість переглядів: 810

Молодь Таврійської громади – за здоровий спосіб життя!

З нагоди Всесвітнього Дня Здоров’я 6 квітня у НВК «Перспектива» Таврійської ОТГ для учнів було проведено ранкову зарядку «Рух заради здоров’я».

В акції взяли участь учні 3-11класів. Під керівництвом  вчителів фізичної культури Темченка А.В. та Носенка Є.В. вихованці КЗ "Перспективи" вийшли з класів на подвір"я школи для проведення наймасштабнішої зарядки 2018 навчального року. Учениці 9 класу Дондик Світлана, Козирь Вероніка та Білецька Аміна задавали рухи та темп музичній зарядці, школярі повторювали ритмічні рухи, тим самим підтримуючи здоровий спосіб життя

Вчителі фізичної культури розповіли учням про користь ранкових фізичних вправ, про те, що повсякденний комплекс легких фізичних вправ – це той достатній мінімум, який налаштовуватиме школярів на активний навчальний день та підтримуватиме їх здоров’я.

Після завершення зарядки учні з усмішками та бадьорим настроєм попрямували на уроки. Організація таких заходів є запорукою підвищення здоров’я нації в цілому та молоді, зокрема, задля їх гармонійного розвитку та становлення в подальшому житті.

 

За інформацією

КЗ «НВК «Перспектива» Таврійської сільської ради

 

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора