A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

До дня боротьби з туберкульозом

Дата: 02.04.2018 14:09
Кількість переглядів: 855

     23 березня у КЗ НВК  "Перспектива" для учнів 4-11 класів був проведений захід, присвячений Дню боротьби з туберкульозом.  який щорічно у світі відзначається 24 березня.

       Підготувала його Левченко Наталя Олександрівна разом зі старшокласниками. Захід проводився під гаслом: "Разом здолаємо туберкульоз!". Учні були ознайомлені зі шляхами зараження цією жахливою хворобою та заходами профілактики, цікавими фактами відкриття туберкульозу та статистичними даними. Учні 11 класу, а саме: Білецька Віталіна, Трюхан Юлія та Лутаєва Ольга підготували для учнів буклети, в яких зібрали найважливішу інформацію.

 

     Теоретична інформація ведучих виховного заходу Аппалат Анастасії та Новікова Сергія перепліталася з театралізованими сценками з участю Притули Владислава, Хохлової Мар"яни, Білецької Аміни, Вітра Вадима, Левченка Ярослава. Учениці 9 класу Коваленко Марія, Дондик Світлана, Третинко Діана та Хохлова Мар"яна також зацікавили аудиторію піснею, яку виконали в ім"я здоров"я. Левченко Н.О. запропонувала переглянути тематичний відеоролик. Учні шостого класу зачитували поезії та співали пісню. Вцілому, захід пройшов цікаво та корисно. Всім бажаємо здоров"я! 

 

 

За інформацією

КЗ «НВК «Перспектива» Таврійської сільської ради

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора