A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

«Школа Молодого вчителя»

Дата: 02.04.2018 12:59
Кількість переглядів: 834

Система роботи з молодими вчителями в нашій громаді має свої традиції. Це і наставництво, і методичні консультації, і засідання школи молодого вчителя, а також інші різноманітні види роботи, що проводяться адміністрацією та методичним відділом КЗ "НВК "Перспектива"". Система роботи з молодими педагогами дає можливість краще познайомитися з кожним із новопризначених вчителів і допомогти становленню їх професійної діяльності.

 

        Під час весняних канікул восьмеро молодих спеціалістів вкотре зібралися разом для продовження важливої справи - набратися досвіду та почерпнути нових знань. Керівники школи Дондик К.А. та Севастьянова Н.А. дбають про те, щоб сучасні вчителі крокували у ногу з часом, підбирають найновіші матеріали для занять. Молоді вчителі отримують знання згідно з тенденціями "Нової української школи". Саме засади нової освіти є головними у навчанні вчителів-початківців.

        

Чергове заняття присвятили вивченню інтерактивних методів та використання їх на уроках. Власноруч групували інтерактивні методи за віковими особливостями учнів, за формою навчання, розглядали сучасну типологію уроків. Отримали домашнє завдання, яке дасть змогу краще засвоїти теоретичний матеріал, викладений на занятті. Заповнили анкети, в яких вказали назву  наукової теми, над якою будуть працювати подальші три роки. Заняття проходять дуже цікаво, неординарно. Тепер молодим вчителям буде чим зацікавити учнів на уроках, а іноді й здивувати своїх юних вихованців.

 

 

За інформацією

КЗ «НВК «Перспектива» Таврійської сільської ради


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора