A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Збори трудового колективу КЗ "НВК «Перспектива» Таврійської сільської ради

Дата: 28.03.2018 09:11
Кількість переглядів: 1173

27 березня 2018 року в КЗ "НВК «Перспектива» відбулися збори трудового колективу за участю голови сільської ради Свириденка М.О., заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Кошель І.В., начальника фінансового відділу Левченко Л.В., начальника відділу комунальної власності, земельних відносин та державної реєстрації Олекси С.С., спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту Петренка В.М., директора КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Литвиненко Г.О.

Під час зборів голова сільської ради Свириденко М.О. доповів  про діяльність та зміни (реформування та оновлення) у сфері освіти та освітніх закладів на території Таврійської сільської ради у 2017 році, поділився амбітними планами на майбутнє: вивести розвиток дітей на новий (сучасний) рівень, щоб діти мали можливість гармонічно влитися  в сучасний світ.

     Директор школи Касьян І.В. звернула увагу на те, що забезпечення освіти врази зросло, подякувала голові Таврійської сільської ради за всебічну підтримку та допомогу.        З початку нового навчального року наша школа вже перейде на новий Державний стандарт початкової школи.

Зі створенням КЗ «Центру культури, дозвілля та спорту» у наших дітей з’явилися нові можливості у всебічному розвитку, використанні часу з користю. Проведення заходів в Будинку культури перейшло на новий, більш сучасний рівень.

Кожен із присутніх на зборах зміг отримати відповідь на запитання, що їх цікавлять,  наголосивши на тому, що діти – це наше майбутнє, все найкраще – дітям, і трудовий колектив КЗ НВК «Перспектива» та Таврійська сільська рада зроблять все можливе для всебічного розвитку дітей.

 

За інформацією Таврійської сільської ради

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора