A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

пришкільнй оздоровчий табір «Сонечко»

Дата: 22.06.2017 14:17
Кількість переглядів: 852

Закінчення начального ріку завжди знаменується початком безтурботного літнього періоду: відпочинок з друзями, подорожі, приємні враження та море емоцій – все це невід'ємна частина щасливого дитинства та повноцінного розвитку підростаючого покоління.

Вчителі КЗ «Таврійська ЗОШ І-ІІ ст.», працюючи в пришкільному оздоровчому таборі з денним перебуванням «Сонечко», зробили все можливе аби дозвілля вихованців було цікавим та змістовним. Відповідно до плану заходів, кожен день перебування на майданчику був тематичним, наприклад «День відкриття табору»», «День захисту дітей», «День мандрівок», «День казок», «День гумору» тощо. Учні залучалися до спортивних змагань, конкурсів, вікторин різного спрямування, занять з англійської мови, походів до водойм, екскурсій та масових заходів на рівні села, району та області.

Так, учні пільгових категорії, малозабезпечених та багатодітних родин відвідали культурно-розважальні заходи, присвячені Міжнародному Дню захисту дітей, організовані Запорізькою обласною радою. Близько 1000 дітей з усієї області стали учасниками святкового концерту в БК «Дніпроспецталь», глядачами козацької вистави «Кінного театру» на о. Хортиця.

Цікавими та пізнавальними були екскурсії на залізничну станцію «Обща» Придніпровської залізниці, де учням розповіли про особливості роботи на залізниці, способи передачі інформації між потягами та диспетчерами, продемонстрували автоматичне переведення стрілок на колії, а також до Оріхівської пожежної частини, де дітям не тільки провели екскурсію, показали транспорт та робоче обладнання, а й дозволи кожному бажаючому відчути себе справжнім пожежним, приміривши форму та загасивши уявну пожежу.

Захоплюючими були екскурсії учнів школи до м. Запоріжжя, де вони відвідали Запорізький розважальний парк «Дубовий гай», Запорізький міський ботанічний сад, Музей техніки ім. Богуслаєва, Запорізьку міську дитячу залізницю та перлину України – острів Хортицю. діти отримали надзвичайне задоволення від поїздок, адже більшість з них відвідали ці культурні заклади вперше.

Колектив школи висловлює щиру подяку голові Таврійської громади Свириденку Миколі Олександровичу за надання шкільного автобуса, який безкоштовно забезпечував проїзд учнів під час всіх поїздок.

Всім учням та педагогам бажаємо вдалого літнього відпочинку, аби з новими силами та емоціями розпочати вже 2017-2018 навчальний рік!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора