A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

ТАВРІЙСЬКДОБРОБУТ

Дата: 09.06.2017 14:02
Кількість переглядів: 823

Весна на території Таврійської громади розпочалася з наведення порядку. Дбають про благоустрій населеного пункту як сільський голова, депутати, так і жителі громади

Рішенням сесії зобов’язано всіх керівників установ і організацій (незалежно від форм власності) та мешканців села привести в належний санітарний стан закріплені та прилеглі до них території. Для забезпечення повного та якісного виконання робіт по благоустрою території  Таврійська громада створила комунальне підприємство «ТАВРІЙСЬКДОБРОБУТ». В квітні поточного року підприємство розпочало свою діяльність з проведення робіт по благоустрою території громади.

Насамперед, попрацювали по покосу трави в парковій зоні біля сільської ради, та парку в центрі села. Проведено низку робіт по приведенню в належний вигляд кладовищ сіл Таврійське та Юрківка. Зокрема, по центральному кладовищу викошено траву, проведено вирубку та обрізку старих дерев, чагарників. В селі Юрківка триває обкос придорожньої алеї по Центральній вулиці.

Робота на сьогоднішній день триває. Керівництво громади та комунального підприємства спільно з депутатами проводять роз’яснювальну роботу з організації збирання та вивезення твердих побутових відходів (ТПВ), що є одним із важливих питань сьогодення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора