A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

8 Березня у НВК "Перспектива" Таврійської сільської ради

Дата: 08.03.2018 12:55
Кількість переглядів: 1122

     З самого ранку 7 березня учні  НВК "Перспектива" почали дарувати сюрпризи, адресовані вчителям та мамам. Кожна жінка, яка заходила до приміщення школи, отримувала слова привітання з  весняним святом, оплески, та позитивний настрій на весь день. У школі лунала гарна музика, нагадуючи про те, що день незвичайний і нас очікують ще багато сюрпризів. Після того, як уроки закінчилися, учні запросили вчителів і мам до святково прикрашеної зали і почалося найцікавіше - святковий концерт!

     Діти  підійшли  до привітання жіночої половини залу дуже креативно, цікаво та з гумором. Головною героїнею святкової подорожі була Вєрка Сердючка. Начальниця потягу разом зі своїми провідницями влаштувала всім присутнім подорож по Країні Жінок і на кожній уявній зупинці присутніх у залі чекали сюрпризи, поздоровлення та купа приємностей. Старшокласники перевтілювалися у зірок естради, розігрували гумористичні сценки, читали поезії, присвячені жінкам, співали пісні. Навіть розробили уявну колекцію мод спеціально для вчителів, яку з радістю продемонстрували у святковій залі. Словом, максимально викладалися, щоб привітати жіноцтво! Концерт супроводжувала презентація, яку заздалегідь підготували діти. Всі присутні дами сиділи на чарівних стільцях з номерками, під якими крилися подарунки! Також, не одна жінка у залі не залишилася без квітів. 

    Публіка була у святковому настрої, на позитиві, із задоволенням переглядала номери художньої самодіяльності, підготовані учнями, та реагувала оплесками. Дуже дякуємо вам, наші діти, за подароване свято, чудовий настрій та посмішки! Ми Вас любимо!  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора