A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Всеукраїнський конкурс серед громад-членів Асоціації міст України «Міста, дружні до дитини»

Дата: 26.01.2018 08:49
Кількість переглядів: 1041

АМУ оголошує про проведення Всеукраїнського конкурсу серед громад-членів Асоціації міст України «Міста, дружні до дитини»

 

У рамках Проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), що реалізує АМУ за підтримки USAID, Асоціація міст України пропонує органам місцевого самоврядування та закладам освіти взяти участь у Всеукраїнському конкурсі серед громад-членів Асоціації міст України «Міста, дружні до дитини». Конкурс передбачає збір кращих ідей та існуючих практик створення середовищ, дружніх до дитини, впровадження кращого досвіду врядування, що враховує бажання дітей та зручні умови їх життя (особливо дітей, які потребують інклюзивної освіти, мають проблеми з обмеженням у пересуванні та прагнуть мати безбар?єрний життєвий простір); поширення кращих ідей та практик серед громад України як таких, що рекомендовані та можуть бути впроваджені на локальному рівні.

Матеріали та заявку на участь просимо надсилати до 20 лютого 2018 року на адресу Вашого регіонального відділення АМУ (п. 2.4. Положення про конкурс).

Переможців конкурсу буде нагороджено дипломами, а також вони зможуть пройти безкоштовне навчання у м. Києві (навчання, проживання, харчування), під час якого познайомляться з європейським досвідом створення «Міст, дружніх до дитини», а також досвідом інших переможців. Окрім того, за результатами конкурсу буде підготовлено і поширено серед громад України видання, в якому буде висвітлено найкращі ідеї та практики.

Запрошуємо міста, селища та села до формування концепцій громад та створення середовищ, дружніх до дитини!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора