A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таврійська громада
Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути

ПОПЕРЕДЖЕННЯ СУЇЦИДАЛЬНОЇ ПОВЕДІНКИ СЕРЕД ДІТЕЙ ТА ПІДЛІТКІВ, ЗАПОБІГАННЯ ДИТЯЧИХ САМОГУБСТВ

ПОПЕРЕДЖЕННЯ СУЇЦИДАЛЬНОЇ ПОВЕДІНКИ СЕРЕД ДІТЕЙ ТА ПІДЛІТКІВ, ЗАПОБІГАННЯ ДИТЯЧИХ САМОГУБСТВ

Для України проблема суїцидів — більш ніж актуальна. Статистичні дані дають нам жахливі числа про прояви суїцидальної поведінки саме серед дітей, підлітків і молоді. В Україні майже 85% підлітків хоч раз у житті думали про самогубство. Хоча насправді ніхто з цих дітей не хоче вмирати, просто для дитини думки про самогубство – часто єдиний спосіб звернути на себе увагу батьків, крик про допомогу. У 80% випадків причиною суїциду серед дітей та підлітків виступають стосунки з близькими, проблеми, що пов’язані з стосунками з батьками. Інші причини суїцидальної поведінки: конфлікти з однолітками, проблеми з особами протилежної статі, зокрема нерозділене кохання, труднощі, пов’язані зі школою та навчанням, страх перед кримінальною відповідальністю, виховання в неповних сім’ях, випадки сексуального насилля, смерть товаришів та родичів. Також однією з причин суїциду дітей та підлітків виступає інтернет. Жахливим є те, що в Україні присутні так звані “групи смерті”, адміністратори яких доводять дітей та підлітків до самогубства. У ті хвилини, коли батьки нічого не підозрюють, їх дитина може обирати у соцмережах квести в так званих «групах смерті».

15:04 03.04.2024

Партнерство задля стійкості України

Партнерство задля стійкості України

На минулому тижні сільський голова Микола Свириденко взяв участь у триденному воркшопі  “Відновлення  стійкості”. Захід організований Фондом “Партнерство задля стійкості України”. Цей воркшоп об'єднав представників місцевого самоврядування та військових адміністрацій з прифронтових громад, щоб надати їм практичні стратегії подолання викликів великої війни.

11:29 30.03.2024

26 березня Національна гвардія України відзначає десяту річницю свого створення.

26 березня Національна гвардія України відзначає десяту річницю свого створення.

Цей день тисячі гвардійців і гвардійок зустрінуть на передовій. За ці 10 років нацгвардійці пліч-о-пліч з іншими формуваннями Сил оборони дають відсіч ворогу. У 2014-му вони одними з перших зупиняли гібридну російську агресію, а згодом – повномасштабне вторгнення рф.

13:58 26.03.2024

210 років від народження Великого Кобзаря

210 років від народження Великого Кобзаря

9 березня 1814 року в маленькому селі Моринці нині Черкаської області народився хлопчик, якому було назначено долею стати Пророком для українців, пробудити нас від національної сплячки і прославити українську літературу. Тарас Шевченко народився у дуже складний час для України, коли ми не мали власної незалежної держави і були закріпачені указом Катерини II. Патріотичної поезії Тараса Шевченка дуже боялась Російська імперія, яка намагалася русифікувати усіх українців. Шевченка прозвали Кобзарем, тобто хранителем народної пам'яті.

11:44 06.03.2024

Пілотний проєкт Укрпошта. Аптека

Пілотний проєкт Укрпошта. Аптека

«Пілотний проєкт «Укрпошта. Аптека» розширюється! Відтепер він охоплює не лише Донеччину, а й всю Сумщину, Запоріжжя, Миколаївщину, Харківщину, Херсонщину та Чернігівщину. Розкажіть про це своїм рідним, друзям, знайомим, колегам і клієнтам! Адже послуга має низку переваг:

11:28 04.03.2024

В Таврійської гімназії «Перспектива»  була проведена просвітницька робота на тему «Булінг в закладах освіти: наслідки та відповідальність»

В Таврійської гімназії «Перспектива» була проведена просвітницька робота на тему «Булінг в закладах освіти: наслідки та відповідальність»

28.02 в онлайн форматі була проведена просвітницька робота на тему «Булінг в закладах освіти: наслідки та відповідальність». Роботу проводили інспектор ювенальної превенції ст. лейтенант поліції Босенко Олена Олександрівна та поліцейський офіцер Таврійської громади ст. лейтенант поліції Бесєдін Дмитро Олександрович. Було залучено 59 учасників, учнів 5-6 класів Таврійської гімназії «Перспектива» та Юрківської філіі.

12:05 29.02.2024

‼️ Безпекова угода між Україною та Німеччиною - нові потужні гарантії безпеки для нашої держави у війні з росією.

‼️ Безпекова угода між Україною та Німеччиною - нові потужні гарантії безпеки для нашої держави у війні з росією.

🤝 Протягом десяти років співпрацюватимемо за декількома напрямками. Посилення української армії, гуманітарна та фінансова допомога, санкційний тиск на росію та законні шляхи спрямування доходів від російських активів для підтримки нашої країни. А ще - робота над створенням трибуналу, аби агресор відповів за всі свої злочини в Україні. Зазначу, що цією угодою Німеччина засвідчує непохитну підтримку незалежності, суверенітету та територіальної цілісності нашої держави в межах міжнародно визнаних кордонів від 1991 року.  Дякуємо Президенту та його команді за надзусилля на дипломатичному фронті. Працюємо на перемогу🇺🇦

14:45 22.02.2024

День Героїв Небесної Сотні

День Героїв Небесної Сотні

20 лютого щорічно відзначається День Героїв Небесної Сотні згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року № 69/2015 "Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні".

14:05 20.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора